aangenaam

ons team

Maak kennis met het team van Sable Blanc!

CHIQUE BRASSERIE

sable blanc

Bij Sable Blanc halen we alles uit de kast om jouw lunch- of dinerervaring speciaal te maken. Wij serveren de heerlijkste gerechten en verlenen de beste service.

Een heerlijke pan mosselen, vers bereide steak tartare of toch liever een malse filet mignon? Voor ieder wat wils bij Sable Blanc. Reserveer nu een tafel en neem binnenkort plaats in ons restaurant of op ons zonnige terras op de zeedijk.

zaakvoerder

sable blanc

Our Family​

“Ik ben een echte horecaman met passie voor het vak. Doordat ik zelf uit een horecafamilie kom, weet ik van jongs af aan al wat het vak inhoudt. Mijn ouders hadden een goed lopend restaurant in Brussel. Dit heeft mij veel kennis opgeleverd en toen ik ouder werd nam mijn ambitie het over. Ik opende meerdere horecazaken in West-België”.

Dylan van der Mynsbrugge

in de keuken

keuken

Deze keuken toppers vormen samen met de toppers in de bediening het kloppende hart van ons bedrijf!

Zij maken gebruik van de beste ingrediënten en met hun jarenlange ervaring bezorgen zij onze gasten ongekende smaaksensaties.

op de vloer

bediening

Deze bediening toppers vormen samen met de toppers in de keuken het kloppende hart van ons bedrijf! 

Zij doen er alles aan om u tijdens uw verblijf in Sable Blanc te voorzien van de beste service. Op deze manier kunt u zorgeloos genieten van onze heerlijke gerechten.