aangenaam

ons team

Maak kennis met het team van Sable Blanc!

CHIQUE BRASSERIE

sable blanc

Bij Sable Blanc halen we werkelijk alles uit de kast om jouw lunch- of dinerervaring speciaal te maken. Of je nu een tafeltje uitzoekt voor een lunch, een menu of een gerecht van de kaart, wij serveren de heerlijkste Frans-Belgische klassiekers en waken over de versheid en de puurheid. Daarom doen we graag beroep op de beste leveranciers uit de regio.  .

Een heerlijke portie topmosselen rechtstreeks uit de zee, vers bereide steak tartare of toch liever een malse filet mignon? Voor ieder wat wils bij Sable Blanc. Reserveer nu een tafel en neem binnenkort plaats in ons sfeervol restaurant of op ons zonnig terras op de zeedijk.

zaakvoerder

sable blanc

Our Family​

“Ik ben een echte horecaman met passie voor het vak. Omdat ikzelf uit een bekende horecafamilie kom, weet ik van jongs af reeds wat het vak inhoudt. Mijn ouders hadden een goed lopend restaurant in Brussel en met die kennis en een brandende maar gezonde ambitie heb ik intussen een aantal andere bekende horecazaken aan onze kust. Met Sable Blanc hoop ik jullie alvast te overtuigen van de vele smakelijke mogelijkheden die het restaurant te bieden heeft.”

Dylan van der Mynsbrugge

in de keuken

keukenbrigade

Deze keuken toppers vormen samen met de toppers in de bediening het kloppende hart van ons bedrijf!

Zij maken gebruik van de beste ingrediënten en met hun jarenlange ervaring bezorgen zij onze gasten ongekende smaaksensaties.

op de vloer

het zaalteam

In een ketting is elke schakel belangrijk en zonder een goede bediening geen geslaagd restaurantbezoek. Daarom doen we beroep op ervaren zaalmedewerkers die precies weten wat een goed onthaal en een efficiënte en snelle bediening inhoudt.

Resultaat: zorgeloos, comfortabel en sfeervol tafelen. Pas dan zijn we tevreden. Daar staat Sable Blanc voor.